Drummm


Jag är hemma, utvilad och omätt på storstads livet. M E R.

Lins


Det blev varken den klassiska langosen eller den hypade linssoppan till lunch på malmöfestivalen idag, körde på indiskt. Och nej jag är inte trött om det var det du tänkte på (?)... MEN på tal om mat och mummsiga saker H&M har väldigt fina kläder nu för tiden. HURRA för männskligheten och ful-snygga-saker.

Bara...

...bild

Saker på S


Åt kräftor, lyssnade på förra årets mainstream musik, paratade strunt, lekte nostalgiska 12 års lekar och hade det härligt hos S idag. Imorgon blir det stockholm om inte planerna ändras som de brukar göra. Jag och mina fötter tänkte i alla fall vila ut lite efter några timmars runt klampande på höga klackar. PUSSHEJ!

Blå


Senare idag blir det förmodligen ett dopp i det stora blå

Musik


GOGO!

Stamp


Jag är en dålig kort spelare. Jag vet inte om det är min ständiga otur eller mitt oslagbara poker face som jag ska skylla på. Jag sätter den här bilden under rubriken djur
1 - 5

Hej då sugga/feed money only


Slaktat spargrisen, nu drar jag.

Kung of balkong


Har aldrig tyckt om att hoppa hopprep.

Sum sum suum


Man märker att det är sommar, dagarna flyger och förblir orörande. En slapp urtvättad tee är på och håret ser ut som det gör när man badat. Naglarna är lila. Musiken är glad.

Finally/Äntligen

Äntligen så funkar det att ladda upp bilder! Ett högt JIPPI skrik tilldelar jag denna braiga händelse. Det är sommar människor. Och jag tillför inte ett skit, drar inte ens det minsta sandkorn till stacken. Jag stämplar mig själv som ganska lat med tanke på att jag i princip bara badar och hängar out med friends som en annan svenne skulle sagt. Nu när mitt morgon te snart är upp drucket ska jag döda datorn och trampa på mina sandaler. XOXO


Fia

RSS 2.0